top of page

Volgers!

Blijf op de hoogte van de laatste nonsens en wees deel van de movement.
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Volg ons op de socials.
 

Trump steunt ook Nederlandse hoeren

Voormalig president van de Verenigde Staten, Donald Trump heeft ook zijn steun uitgesproken voor de Nederlandse hoeren.


Niet alleen de Nederlandse boeren, maar ook de hoeren van ons land kunnen op een steuntje in de rug rekenen van de voormalig president. Voor de hoeren geldt namelijk dat er steeds minder legale seksclubs open mogen blijven. Hierdoor komt voor velen de broodwinning in gevaar en ligt het illegale circuit op de loer. De oranje duvel refereerde hiernaar in een toespraak afgelopen weekend.

Trump; ‘Het is vreselijk wat er gebeurt met de Nederlandse hoeren, echt vreselijk. En jullie weten, niemand houdt van hoeren zoals ik. De hoeren in Nederland zijn niet alleen de meest strijdvaardige hoeren ter wereld, maar ook de meest diverse. Je vindt er niet alleen hoeren uit Nederland, maar bijvoorbeeld ook uit Colombia, oost europa en Azië. Laten we bidden dat de hoeren van Nederland er vlug weer bovenop krabbelen, want ze worden nu niet serieus genomen door hun regering’.

De hoeren hebben aangegeven alleen belangstelling te hebben in de steun van Trump ‘Als ie weer eens een keer geld komt uitgeven’.Nog meer?

bottom of page