top of page

Volgers!

Blijf op de hoogte van de laatste nonsens en wees deel van de movement.
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Volg ons op de socials.
 

Hittegolf: maar hoe blijft jouw hond cool?

Deze week wordt het heet in ons land. Niet alleen een uitdaging voor onszelf, maar ook voor onze trouwe viervoeters. Er wordt veel gerept over het koel houden van je hond met dit weer. Maar hoe hou je ze cool? Wat dacht je van breakdancen?


Het zal menigeen verbazen hoe veel lol honden kunnen halen uit breakdancen. Ieder hondenras is in principe geschikt en kan moves aanleren die passen bij het eigen lichaamstype. Niet alle rassen hebben natuurlijke aanleg, maar vrijwel alle honden kunnen enkele simpele basismoves aanleren waarmee ze zich kostelijk kunnen vermaken.


Begin met dit warme weer rustig aan en met voorkeur binnen. Besluit je toch buiten te gaan oefenen, leg dan een (yoga) matje neer. De grond kan namelijk erg heet worden in de zon. Blijf er ook altijd bij en laat jouw hond nooit zonder toezicht breakdancen. Probeer jouw hond niet gelijk de meest leipe bewegingen (power moves) te leren, maar begin simpel. Met een beetje begeleiding pikken de meeste hondenrassen het breakdancen behoorlijk snel op. Voor je het weet ontwikkelt jouw hond een compleet eigen stijl en expressie. Maak jij binnenkort de blits op de uitrenplaats met jouw pop-lockin’ puppy?


Probeer ook eens met jouw hond: CapoeiraNog meer?

bottom of page