top of page

Volgers!

Blijf op de hoogte van de laatste nonsens en wees deel van de movement.
 
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Volg ons op de socials.
 

Ernstig tekort aan originaliteit: Netflix op de bon

Wegens nijpende tekorten aan originaliteit in de entertainmentindustrie worden avondjes Netflix binnenkort streng gerantsoeneerd en gaan deze winter ouderwets op de bon.


Vanwege wereldwijde tekorten verkeren meerdere industrieën in zwaar weer. Ook de entertainmentindustrie weet zich geen raad. Met name Netflix loopt langzaam leeg door een ernstig tekort aan originaliteit. Vooral de stortvloed aan remakes, reboots en retro troep die met schrikbarend tempo worden geconsumeerd door de abonnees baart zorgen.


Om te voorkomen dat de abonnees van de streaming gigant te snel door alle content heen ‘bingen’ gaat een avondje Netflix nu dus op de bon. Door deze beperking hoopt men dat kijkers langer doen over het afkijken van hun series en op die manier dus de vraag naar nieuwe content aanzienlijk te kunnen dempen.


Vanuit Europees niveau wordt er nog getracht op grote schaal entertainment in te kopen vanuit Zuid Korea om de gaten te dichten. Echter is de gemiddelde burger al wel weer een beetje over de hele Korea-hype heen, beter dan Squid Game gaat het niet worden, zo redeneert men.

Ieder huishouden ontvang drie bonnen per week die kunnen worden ingeruild voor een avondje Netflix tussen 7 en 10 uur ‘s avonds. Geadviseerd wordt om de bonnen in het weekend te verzilveren.


De bonnen kunnen niet worden opgespaard voor een marathonsessie Netflix & chill met je vrijer.

Nog meer?

bottom of page